Наукова періодика України | Харчова наука і технологія | ||
Коркач Г. В. Влияние тыквенного порошка на физико-механические свойства замороженного теста для пиццы / Г. В. Коркач, Г. Ф. Пшенишнюк, О. М. Кананихина // Харчова наука і технологія. - 2010. - № 1. - С. 53-55. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2010_1_17 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Коркач Г. В. Влияние тыквенного порошка на физико-механические свойства замороженного теста для пиццы / Г. В. Коркач, Г. Ф. Пшенишнюк, О. М. Кананихина // Харчова наука і технологія. - 2010. - № 1. - С. 53-55. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2010_1_17.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |