Наукова періодика України | Харчова наука і технологія | ||
Величко Т. А. Мікробіологічні показники якості нових видів хліба з цільного зерна пшениці з включенням коренеплідних овочів / Т. А. Величко, Г. Й. Євдокимова, М. Р. Мардар, Н. Р. Кордзая // Харчова наука і технологія. - 2010. - № 1. - С. 37-42. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2010_1_14 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Величко Т. А. Мікробіологічні показники якості нових видів хліба з цільного зерна пшениці з включенням коренеплідних овочів / Т. А. Величко, Г. Й. Євдокимова, М. Р. Мардар, Н. Р. Кордзая // Харчова наука і технологія. - 2010. - № 1. - С. 37-42. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2010_1_14.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |