Наукова періодика України Харчова наука і технологія


Черно Н. К. 
Лизоцим Armoracia Rusticana: аминокислотный состав, форма макромолекулы / Н. К. Черно, Г. В. Крусир, О. В. Севастьянова, Н. Б. Тірон-Воробйова // Харчова наука і технологія. - 2010. - № 1. - С. 31-34. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2010_1_12
  Повний текст PDF - 354.975 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Черно Н.
  • Крусир Г.
  • Севастьянова О.
  • Тірон-Воробйова Н.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Черно Н. К. Лизоцим Armoracia Rusticana: аминокислотный состав, форма макромолекулы / Н. К. Черно, Г. В. Крусир, О. В. Севастьянова, Н. Б. Тірон-Воробйова // Харчова наука і технологія. - 2010. - № 1. - С. 31-34. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2010_1_12.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Черно Наталія Кирилівна (хімічні науки)
  • Крусір Галина Всеволодівна (1965–) (біологічні науки)
  • Севастьянова Олена Володимирівна (хімічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського