Наукова періодика України Харчова наука і технологія


Ігнатченко Д. Ю. 
Дослідження впливу житньо-солодового екстракту і ферментного препарату на процес черствіння сирцевих пряників / Д. Ю. Ігнатченко, В. І. Дробот, В. В. Фоменко, А. Д. Прокопенко // Харчова наука і технологія. - 2010. - № 1. - С. 26-28. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2010_1_10
  Повний текст PDF - 388.856 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Ігнатченко Д.
  • Дробот В.
  • Фоменко В.
  • Прокопенко А.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Ігнатченко Д. Ю. Дослідження впливу житньо-солодового екстракту і ферментного препарату на процес черствіння сирцевих пряників / Д. Ю. Ігнатченко, В. І. Дробот, В. В. Фоменко, А. Д. Прокопенко // Харчова наука і технологія. - 2010. - № 1. - С. 26-28. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2010_1_10.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Дробот Віра Іванівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського