Наукова періодика України | Інтегровані технології та енергозбереження | ||
Терзиев С. Г. Этапы внедрения инновационных теплотехнологий в производство пищевых концентратов / С. Г. Терзиев, Н. В. Ружицкая, А. А. Борщ // Інтегровані технології та енергозбереження. - 2014. - № 4. - С. 138-142. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Itte_2014_4_28 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Терзиев С. Г. Этапы внедрения инновационных теплотехнологий в производство пищевых концентратов / С. Г. Терзиев, Н. В. Ружицкая, А. А. Борщ // Інтегровані технології та енергозбереження. - 2014. - № 4. - С. 138-142. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Itte_2014_4_28. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |