Наукова періодика України Інтегровані технології та енергозбереження


Терзиев С. Г. 
Этапы внедрения инновационных теплотехнологий в производство пищевых концентратов / С. Г. Терзиев, Н. В. Ружицкая, А. А. Борщ // Інтегровані технології та енергозбереження. - 2014. - № 4. - С. 138-142. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Itte_2014_4_28
  Повний текст PDF - 799.36 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Терзиев С.
  • Ружицкая Н.
  • Борщ А.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Терзиев С. Г. Этапы внедрения инновационных теплотехнологий в производство пищевых концентратов / С. Г. Терзиев, Н. В. Ружицкая, А. А. Борщ // Інтегровані технології та енергозбереження. - 2014. - № 4. - С. 138-142. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Itte_2014_4_28.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського