Наукова періодика України | Інтегровані технології та енергозбереження | ||
Бурдо О. Г. Принципы адресного подвода энергии при переработке пищевого сырья / О. Г. Бурдо, В. Н. Бандура, Н. В. Ружицкая // Інтегровані технології та енергозбереження. - 2014. - № 4. - С. 79-85. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Itte_2014_4_16 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Бурдо О. Г. Принципы адресного подвода энергии при переработке пищевого сырья / О. Г. Бурдо, В. Н. Бандура, Н. В. Ружицкая // Інтегровані технології та енергозбереження. - 2014. - № 4. - С. 79-85. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Itte_2014_4_16.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |