Наукова періодика України Інтегровані технології та енергозбереження


Бурдо О. Г. 
Принципы адресного подвода энергии при переработке пищевого сырья / О. Г. Бурдо, В. Н. Бандура, Н. В. Ружицкая // Інтегровані технології та енергозбереження. - 2014. - № 4. - С. 79-85. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Itte_2014_4_16
  Повний текст PDF - 606.495 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Бурдо О.
  • Бандура В.
  • Ружицкая Н.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Бурдо О. Г. Принципы адресного подвода энергии при переработке пищевого сырья / О. Г. Бурдо, В. Н. Бандура, Н. В. Ружицкая // Інтегровані технології та енергозбереження. - 2014. - № 4. - С. 79-85. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Itte_2014_4_16.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Бурдо Олег Григорович (1942–) (фізико-математичні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського