Наукова періодика України | Історія науки і біографістика | ||
Бей Р. В. Передумови створення та основні здобутки Українського науково-дослідного інституту спирту і біотехнології продовольчих продуктів (друга половина 40-х років ХХ – початок ХХІ ст.) / Р. В. Бей. // Історія науки і біографістика. - 2018. - Вип. 3. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/INB_Title_2018_3_17 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Бей Р. В. Передумови створення та основні здобутки Українського науково-дослідного інституту спирту і біотехнології продовольчих продуктів (друга половина 40-х років ХХ – початок ХХІ ст.) / Р. В. Бей. // Історія науки і біографістика. - 2018. - Вип. 3. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/INB_Title_2018_3_17. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |