Наукова періодика України Фінанси, облік і аудит


Бевз В. В. 
Зниження енергоємності продукції — інноваційний шлях розвитку підприємств харчової промисловості / В. В. Бевз // Фінанси, облік і аудит. - 2011. - Вип. 17. - С. 16-24. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Foa_2011_17_4
  Повний текст PDF - 465.281 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Бевз В.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Бевз В. В. Зниження енергоємності продукції — інноваційний шлях розвитку підприємств харчової промисловості / В. В. Бевз // Фінанси, облік і аудит. - 2011. - Вип. 17. - С. 16-24. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Foa_2011_17_4.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Бевз Вікторія Володимирівна (економічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського