Наукова періодика України Цукор України


Ткаченко С. В. 
Дисперсний аналіз частинок суспензій для оптимізації технологічних процесів цукробурякового виробництва / С. В. Ткаченко, Т. В. Шейко, Л. Б. Хомічак, Є. В. Стичинський, О. В. Коротинський // Цукор України. - 2018. - № 4. - С. 36-40. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Cu_2018_4_4
  Повний текст PDF - 200.579 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Ткаченко С.
  • Шейко Т.
  • Хомічак Л.
  • Стичинський Є.
  • Коротинський О.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Ткаченко С. В. Дисперсний аналіз частинок суспензій для оптимізації технологічних процесів цукробурякового виробництва / С. В. Ткаченко, Т. В. Шейко, Л. Б. Хомічак, Є. В. Стичинський, О. В. Коротинський // Цукор України. - 2018. - № 4. - С. 36-40. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Cu_2018_4_4.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Ткаченко Сергій Володимирович (технічні науки)
  • Шейко Таміла Володимирівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського