Наукова періодика України | Цукор України | ||
Кухар В. Н. Методы оценки технологических качеств сахарной свеклы с использованием показателей содержания калия, натрия и α-аминного азота, определенных в свекле и продуктах ее переработки / В. Н. Кухар, А. П. Чернявский, Ю. А. Моканюк, П. М. Барабанов, Л. И. Чернявская // Цукор України. - 2018. - № 4. - С. 13-35. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Cu_2018_4_3 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Кухар В. Н. Методы оценки технологических качеств сахарной свеклы с использованием показателей содержания калия, натрия и α-аминного азота, определенных в свекле и продуктах ее переработки / В. Н. Кухар, А. П. Чернявский, Ю. А. Моканюк, П. М. Барабанов, Л. И. Чернявская // Цукор України. - 2018. - № 4. - С. 13-35. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Cu_2018_4_3.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |