Наукова періодика України Цукор України


Чернявська Л. І. 
Вологість цукру. Методи технологічного контролю при виробництві цукру та його зберіганні / Л. І. Чернявська // Цукор України. - 2018. - № 1. - С. 8-10. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Cu_2018_1_5
  Повний текст PDF - 113.065 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Чернявська Л.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Чернявська Л. І. Вологість цукру. Методи технологічного контролю при виробництві цукру та його зберіганні / Л. І. Чернявська // Цукор України. - 2018. - № 1. - С. 8-10. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Cu_2018_1_5.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Чернявська Людмила Іванівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського