Наукова періодика України | Цукор України | ||
Донг Н. Ф. Сравнительная характеристика сортов риса для производства ферментированных напитков / Н. Ф. Донг, Р. М. Мукоед, В. Л. Прибыльский, С. И. Олейник // Цукор України. - 2017. - № 9-10. - С. 59-60. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Cu_2017_9-10_12 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Донг Н. Ф. Сравнительная характеристика сортов риса для производства ферментированных напитков / Н. Ф. Донг, Р. М. Мукоед, В. Л. Прибыльский, С. И. Олейник // Цукор України. - 2017. - № 9-10. - С. 59-60. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Cu_2017_9-10_12. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |