Наукова періодика України Цукор України


Донг Н. Ф. 
Сравнительная характеристика сортов риса для производства ферментированных напитков / Н. Ф. Донг, Р. М. Мукоед, В. Л. Прибыльский, С. И. Олейник // Цукор України. - 2017. - № 9-10. - С. 59-60. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Cu_2017_9-10_12
  Повний текст PDF - 107.732 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Донг Н.
  • Мукоед Р.
  • Прибыльский В.
  • Олейник С.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Донг Н. Ф. Сравнительная характеристика сортов риса для производства ферментированных напитков / Н. Ф. Донг, Р. М. Мукоед, В. Л. Прибыльский, С. И. Олейник // Цукор України. - 2017. - № 9-10. - С. 59-60. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Cu_2017_9-10_12.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського