Наукова періодика України Цукор України


Донг Н. Ф. 
Порівняльна характеристика сортів рису для виробництва ферментованих напоїв / Н. Ф. Донг, Р. М. Мукоїд, В. Л. Прибильський, С. І. Олійник // Цукор України. - 2017. - № 8. - С. 11-12. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Cu_2017_8_3
  Повний текст PDF - 113.902 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Донг Н.
  • Мукоїд Р.
  • Прибильський В.
  • Олійник С.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Донг Н. Ф. Порівняльна характеристика сортів рису для виробництва ферментованих напоїв / Н. Ф. Донг, Р. М. Мукоїд, В. Л. Прибильський, С. І. Олійник // Цукор України. - 2017. - № 8. - С. 11-12. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Cu_2017_8_3.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Мукоїд Роман Миколайович (технічні науки)
  • Прибильський Віталій Леонідович (технічні науки)
  • Олійник Світлана Іванівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського