Наукова періодика України | Цукор України | ||
Донг Н. Ф. Порівняльна характеристика сортів рису для виробництва ферментованих напоїв / Н. Ф. Донг, Р. М. Мукоїд, В. Л. Прибильський, С. І. Олійник // Цукор України. - 2017. - № 8. - С. 11-12. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Cu_2017_8_3 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Донг Н. Ф. Порівняльна характеристика сортів рису для виробництва ферментованих напоїв / Н. Ф. Донг, Р. М. Мукоїд, В. Л. Прибильський, С. І. Олійник // Цукор України. - 2017. - № 8. - С. 11-12. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Cu_2017_8_3.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |