Наукова періодика України Цукор України


Барига А. А. 
Вплив якості стружки на вміст бурякової мезги у сирому соку / А. А. Барига, Б. Б. Полець, С. С. Бжезінський, Т. Т. Олейник, Д. Д. Возняк // Цукор України. - 2017. - № 4. - С. 11-17. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Cu_2017_4_4
  Повний текст PDF - 3.196 Mb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Барига А.
  • Полець Б.
  • Бжезінський С.
  • Олейник Т.
  • Возняк Д.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Барига А. А. Вплив якості стружки на вміст бурякової мезги у сирому соку / А. А. Барига, Б. Б. Полець, С. С. Бжезінський, Т. Т. Олейник, Д. Д. Возняк // Цукор України. - 2017. - № 4. - С. 11-17. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Cu_2017_4_4.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського