Наукова періодика України | Цукор України | ||
Кухар В. Н. Качество сахара и технологичность перерабатываемого сырья / В. Н. Кухар, А. П. Чернявский, Л. И. Чернявская // Цукор України. - 2015. - № 9. - С. 37-43. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Cu_2015_9_8 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Кухар В. Н. Качество сахара и технологичность перерабатываемого сырья / В. Н. Кухар, А. П. Чернявский, Л. И. Чернявская // Цукор України. - 2015. - № 9. - С. 37-43. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Cu_2015_9_8. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |