Наукова періодика України Цукор України


Кухар В. Н. 
Качество сахара и технологичность перерабатываемого сырья / В. Н. Кухар, А. П. Чернявский, Л. И. Чернявская // Цукор України. - 2015. - № 9. - С. 37-43. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Cu_2015_9_8
  Повний текст PDF - 2.309 Mb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Кухар В.
  • Чернявский А.
  • Чернявская Л.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Кухар В. Н. Качество сахара и технологичность перерабатываемого сырья / В. Н. Кухар, А. П. Чернявский, Л. И. Чернявская // Цукор України. - 2015. - № 9. - С. 37-43. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Cu_2015_9_8.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського