Наукова періодика України Цукор України


Ярчук М. М. 
Висока кваліфікація кадрів – запорука конкурентоспроможності цукрової галузі / М. М. Ярчук, М. Ф. Калініченко, М. Д. Хоменко, К. Д. Скорик, К. О. Штангеєв, А. І. Сорокін, В. П. Чупахіна // Цукор України. - 2015. - № 2. - С. 10-12. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Cu_2015_2_4
  Повний текст PDF - 2.177 Mb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Ярчук М.
  • Калініченко М.
  • Хоменко М.
  • Скорик К.
  • Штангеєв К.
  • Сорокін А.
  • Чупахіна В.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Ярчук М. М. Висока кваліфікація кадрів – запорука конкурентоспроможності цукрової галузі / М. М. Ярчук, М. Ф. Калініченко, М. Д. Хоменко, К. Д. Скорик, К. О. Штангеєв, А. І. Сорокін, В. П. Чупахіна // Цукор України. - 2015. - № 2. - С. 10-12. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Cu_2015_2_4.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського