Наукова періодика України | Цукор України | ||
Ярчук М. М. Висока кваліфікація кадрів – запорука конкурентоспроможності цукрової галузі / М. М. Ярчук, М. Ф. Калініченко, М. Д. Хоменко, К. Д. Скорик, К. О. Штангеєв, А. І. Сорокін, В. П. Чупахіна // Цукор України. - 2015. - № 2. - С. 10-12. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Cu_2015_2_4 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Ярчук М. М. Висока кваліфікація кадрів – запорука конкурентоспроможності цукрової галузі / М. М. Ярчук, М. Ф. Калініченко, М. Д. Хоменко, К. Д. Скорик, К. О. Штангеєв, А. І. Сорокін, В. П. Чупахіна // Цукор України. - 2015. - № 2. - С. 10-12. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Cu_2015_2_4. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |