Наукова періодика України | Цукор України | ||
Барига А. А. Шляхи зменшення втрат цукру, які виникають в процесі його виробництва / А. А. Барига, Р. Р. Чаповська // Цукор України. - 2015. - № 2. - С. 37-42. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Cu_2015_2_11 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Барига А. А. Шляхи зменшення втрат цукру, які виникають в процесі його виробництва / А. А. Барига, Р. Р. Чаповська // Цукор України. - 2015. - № 2. - С. 37-42. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Cu_2015_2_11. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |