Наукова періодика України Цукор України


Барига А. А. 
Шляхи зменшення втрат цукру, які виникають в процесі його виробництва / А. А. Барига, Р. Р. Чаповська // Цукор України. - 2015. - № 2. - С. 37-42. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Cu_2015_2_11
  Повний текст PDF - 2.27 Mb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Барига А.
  • Чаповська Р.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Барига А. А. Шляхи зменшення втрат цукру, які виникають в процесі його виробництва / А. А. Барига, Р. Р. Чаповська // Цукор України. - 2015. - № 2. - С. 37-42. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Cu_2015_2_11.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського