Резніченко Ю. М. 
Національний університет харчових технологій - лідер у підготовці висококваліфікованих фахівців для харчової галузі / Ю. М. Резніченко, Л. П. Рева // Цукор України. - 2015. - № 1. - С. 11-12. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Cu_2015_1_3
  Повний текст PDF - 2.182 Mb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Резніченко Ю.
  • Рева Л.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Резніченко Ю. М. Національний університет харчових технологій - лідер у підготовці висококваліфікованих фахівців для харчової галузі / Ю. М. Резніченко, Л. П. Рева // Цукор України. - 2015. - № 1. - С. 11-12. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Cu_2015_1_3.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Резніченко Юрій Миколайович (технічні науки)
  • Рева Леонід Павлович (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського