Наукова періодика України Цукор України


Грушецький Р. І. 
Дослідження впливу процесів подрібнення інулінвмісної сировини на одержання соку / Р. І. Грушецький // Цукор України. - 2014. - № 6. - С. 20-22. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Cu_2014_6_6
  Повний текст PDF - 2.243 Mb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Грушецький Р.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Грушецький Р. І. Дослідження впливу процесів подрібнення інулінвмісної сировини на одержання соку / Р. І. Грушецький // Цукор України. - 2014. - № 6. - С. 20-22. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Cu_2014_6_6.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Грушецький Роман Іванович (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського