Наукова періодика України | Цукор України | ||
Барига А. А. Продуктовий відділ як потенційне місце появи вторинного забруднення білого цукру / А. А. Барига, Б. Б. Полець, Р. Б. Чаповська // Цукор України. - 2014. - № 3. - С. 21-24. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Cu_2014_3_8 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Барига А. А. Продуктовий відділ як потенційне місце появи вторинного забруднення білого цукру / А. А. Барига, Б. Б. Полець, Р. Б. Чаповська // Цукор України. - 2014. - № 3. - С. 21-24. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Cu_2014_3_8. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |