Наукова періодика України | Цукор України | ||
Олійник С. І. Вплив цукру білого на стійкість лікеро-горілчаної продукції / С. І. Олійник // Цукор України. - 2013. - № 9. - С. 18-22. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Cu_2013_9_6 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Олійник С. І. Вплив цукру білого на стійкість лікеро-горілчаної продукції / С. І. Олійник // Цукор України. - 2013. - № 9. - С. 18-22. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Cu_2013_9_6.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |