Наукова періодика України Цукор України


Олійник С. І. 
Вплив цукру білого на стійкість лікеро-горілчаної продукції / С. І. Олійник // Цукор України. - 2013. - № 9. - С. 18-22. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Cu_2013_9_6
  Повний текст PDF - 1.899 Mb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Олійник С.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Олійник С. І. Вплив цукру білого на стійкість лікеро-горілчаної продукції / С. І. Олійник // Цукор України. - 2013. - № 9. - С. 18-22. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Cu_2013_9_6.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Олійник Світлана Іванівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського