Наукова періодика України Цукор України


Сімахіна Г. О. 
Підвищення харчової цінності сухого бурякового жому механоактивуванням / Г. О. Сімахіна // Цукор України. - 2013. - № 7-8. - С. 43-46. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Cu_2013_7-8_12
  Повний текст PDF - 1.84 Mb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Сімахіна Г.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Сімахіна Г. О. Підвищення харчової цінності сухого бурякового жому механоактивуванням / Г. О. Сімахіна // Цукор України. - 2013. - № 7-8. - С. 43-46. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Cu_2013_7-8_12.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Сімахіна Галина Олександрівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського