Наукова періодика України Цукор України


Чернявская Л. И. 
Влияние повышенной мутности растворов белого сахара на потребительские качества готовой продукции / Л. И. Чернявская, Ю. А. Моканюк, В. П. Адамович, П. М. Барабанов // Цукор України. - 2012. - № 11. - С. 37-38. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Cu_2012_11_9
  Повний текст PDF - 1.619 Mb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Чернявская Л.
  • Моканюк Ю.
  • Адамович В.
  • Барабанов П.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Чернявская Л. И. Влияние повышенной мутности растворов белого сахара на потребительские качества готовой продукции / Л. И. Чернявская, Ю. А. Моканюк, В. П. Адамович, П. М. Барабанов // Цукор України. - 2012. - № 11. - С. 37-38. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Cu_2012_11_9.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Барабанов Павло Михайлович (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського