Наукова періодика України | Цукор України | ||
Чернявская Л. И. Влияние повышенной мутности растворов белого сахара на потребительские качества готовой продукции / Л. И. Чернявская, Ю. А. Моканюк, В. П. Адамович, П. М. Барабанов // Цукор України. - 2012. - № 11. - С. 37-38. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Cu_2012_11_9 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Чернявская Л. И. Влияние повышенной мутности растворов белого сахара на потребительские качества готовой продукции / Л. И. Чернявская, Ю. А. Моканюк, В. П. Адамович, П. М. Барабанов // Цукор України. - 2012. - № 11. - С. 37-38. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Cu_2012_11_9.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |