Наукова періодика України | Цукор України | ||
Чернявська Л. І. Влияние особенностей технологических качеств свеклы урожая 2010 года на ее переработку / Л. І. Чернявська // Цукор України. - 2011. - № 6-7. - С. 57-65. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Cu_2011_6-7_8 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Чернявська Л. І. Влияние особенностей технологических качеств свеклы урожая 2010 года на ее переработку / Л. І. Чернявська // Цукор України. - 2011. - № 6-7. - С. 57-65. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Cu_2011_6-7_8.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |