Наукова періодика України Chemistry & Chemical Technology


Kosiv R. 
Effect of High Gravity Wort Fermentation Parameters on Beer Flavor Profile / R. Kosiv, T. Kharandiuk, L. Polyuzhyn, L. Palianytsia, N. Berezovska // Chemistry & Chemical Technology. - 2017. - Vol. 11, № 3. - С. 308-313. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Chemistry_2017_11_3_10
  Повний текст PDF - 584.005 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Kosiv R.
  • Kharandiuk T.
  • Polyuzhyn L.
  • Palianytsia L.
  • Berezovska N.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Kosiv R. Effect of High Gravity Wort Fermentation Parameters on Beer Flavor Profile / R. Kosiv, T. Kharandiuk, L. Polyuzhyn, L. Palianytsia, N. Berezovska // Chemistry & Chemical Technology. - 2017. - Vol. 11, № 3. - С. 308-313. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Chemistry_2017_11_3_10.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського