Наукова періодика України | Chemistry & Chemical Technology | ||
Kosiv R. Effect of High Gravity Wort Fermentation Parameters on Beer Flavor Profile / R. Kosiv, T. Kharandiuk, L. Polyuzhyn, L. Palianytsia, N. Berezovska // Chemistry & Chemical Technology. - 2017. - Vol. 11, № 3. - С. 308-313. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Chemistry_2017_11_3_10 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Kosiv R. Effect of High Gravity Wort Fermentation Parameters on Beer Flavor Profile / R. Kosiv, T. Kharandiuk, L. Polyuzhyn, L. Palianytsia, N. Berezovska // Chemistry & Chemical Technology. - 2017. - Vol. 11, № 3. - С. 308-313. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Chemistry_2017_11_3_10. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |