Наукова періодика України | Chemistry & Chemical Technology | ||
Ramos M. Active Packaging for Fresh Food Based on the Release of Carvacrol and Thymol / M. Ramos, A. Beltran, A. Valdes, M. Peltzer, A. Jimenez, M. Garrigos, G. Zaikov // Chemistry & Chemical Technology. - 2013. - Vol. 7, № 3. - С. 295-303. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Chemistry_2013_7_3_11 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Ramos M. Active Packaging for Fresh Food Based on the Release of Carvacrol and Thymol / M. Ramos, A. Beltran, A. Valdes, M. Peltzer, A. Jimenez, M. Garrigos, G. Zaikov // Chemistry & Chemical Technology. - 2013. - Vol. 7, № 3. - С. 295-303. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Chemistry_2013_7_3_11. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |