Наукова періодика України Chemistry & Chemical Technology


Ramos M. 
Active Packaging for Fresh Food Based on the Release of Carvacrol and Thymol / M. Ramos, A. Beltran, A. Valdes, M. Peltzer, A. Jimenez, M. Garrigos, G. Zaikov // Chemistry & Chemical Technology. - 2013. - Vol. 7, № 3. - С. 295-303. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Chemistry_2013_7_3_11
  Повний текст PDF - 259.37 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Ramos M.
  • Beltran A.
  • Valdes A.
  • Peltzer M.
  • Jimenez A.
  • Garrigos M.
  • Zaikov G.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Ramos M. Active Packaging for Fresh Food Based on the Release of Carvacrol and Thymol / M. Ramos, A. Beltran, A. Valdes, M. Peltzer, A. Jimenez, M. Garrigos, G. Zaikov // Chemistry & Chemical Technology. - 2013. - Vol. 7, № 3. - С. 295-303. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Chemistry_2013_7_3_11.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського