Наукова періодика України Ukrainian Biochemical Journal


Розанова С. Л. 
Антиоксидантные свойства протеинов после замораживания–оттаивания / С. Л. Розанова, Е. Д. Розанова, О. А. Нардид // Український біохімічний журнал. - 2012. - Т. 84, № 1. - С. 53-59. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/BioChem_2012_84_1_9
Представлены экспериментальные данные, полученные при сравнительной оценке влияния различных режимов замораживания на антиоксидантную активность изолированных протеинов: сывороточного альбумина человека, цитохрома с из сердца лошади и глюкозооксидазы из Aspergillus niger. Предполагается, что наблюдаемые изменения антиоксидантной активности протеинов связаны с изменением их конформации. Характер влияния замораживания - оттаивания на антиоксидантную активность протеинов зависит от особенностей структуры молекулы и режимов охлаждения.
  Повний текст PDF - 1.299 Mb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Розанова С.
  • Розанова Е.
  • Нардид О.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Розанова С. Л. Антиоксидантные свойства протеинов после замораживания–оттаивания / С. Л. Розанова, Е. Д. Розанова, О. А. Нардид // Український біохімічний журнал. - 2012. - Т. 84, № 1. - С. 53-59. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/BioChem_2012_84_1_9.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Розанова Світлана Леонідівна (біологічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського