Наукова періодика України | Ukrainian Biochemical Journal | ||
Розанова С. Л. Антиоксидантные свойства протеинов после замораживания–оттаивания / С. Л. Розанова, Е. Д. Розанова, О. А. Нардид // Український біохімічний журнал. - 2012. - Т. 84, № 1. - С. 53-59. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/BioChem_2012_84_1_9 Представлены экспериментальные данные, полученные при сравнительной оценке влияния различных режимов замораживания на антиоксидантную активность изолированных протеинов: сывороточного альбумина человека, цитохрома с Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Розанова С. Л. Антиоксидантные свойства протеинов после замораживания–оттаивания / С. Л. Розанова, Е. Д. Розанова, О. А. Нардид // Український біохімічний журнал. - 2012. - Т. 84, № 1. - С. 53-59. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/BioChem_2012_84_1_9.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |