Наукова періодика України | Ukrainian Biochemical Journal | ||
Лозінська Л. М. Фруктоза як фактор розвитку карбонільного і оксидативного стресів та прискореного старіння дріжджів Saccharomyces cerevisiae / Л. М. Лозінська, Г. М. Семчишин // Український біохімічний журнал. - 2011. - Т. 83, № 4. - С. 67-76. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/BioChem_2011_83_4_10 Надмірне та тривале споживання фруктози може призводити до розвитку метаболічних порушень. Проте механізми, задіяні в цьому процесі, вивчені недостатньо. Використано пекарські дріжджі Saccharomyces cerevisiae Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Лозінська Л. М. Фруктоза як фактор розвитку карбонільного і оксидативного стресів та прискореного старіння дріжджів Saccharomyces cerevisiae / Л. М. Лозінська, Г. М. Семчишин // Український біохімічний журнал. - 2011. - Т. 83, № 4. - С. 67-76. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/BioChem_2011_83_4_10.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |