РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Журнали та продовжувані видання (2)Наукова періодика України (1)
Пошуковий запит: (<.>TJ=Харчова промисловість<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 162
Представлено документи з 1 до 20
...
1.

Кочубей-Литвиненко О. В. Оцінювання якості і стійкості до зберігання сухої молочної сироватки інструментальними та хемометричними методами // Харч. пром-сть. - 2016. - № 20.
2.

Арсеньєва Л. Ю. Зміна жирнокислотного складу жирової сировини під час термічного оброблення харчових продуктів // Харч. пром-сть. - 2016. - № 20.
3.

Пасічний В. М. Оцінка функціонально-технологічних властивостей січених напівфабрикатів з м'ясом качки // Харч. пром-сть. - 2016. - № 20.
4.

Старовойтова С. О. Перспективи використання пробіотичних мікроорганізмів з таназною активністю як основи продуктів функціонального харчування і бактеріотерапевтичних препаратів // Харч. пром-сть. - 2016. - № 20.
5.

Шеманська Є. І. Шляхи збагачення харчового раціону людини есенціальними жирними кислотами // Харч. пром-сть. - 2016. - № 20.
6.

Євтушенко О. О. Дослідження фізико-технологічних показників екструдованих кормів з використанням гарбуза // Харч. пром-сть. - 2016. - № 20.
7.

Дробот В. І. Використання ізоляту соєвого білка для підвищення харчової цінності хлібних виробів зниженої вологості (хлібних паличок) // Харч. пром-сть. - 2016. - № 20.
8.

Павлюковець І. Ю. Синтез поверхнево-активних речовин Acinetobacter calcoaceticus IMB B-7241 на відпрацьованій соняшниковій олії за наявності екзогенних попередників // Харч. пром-сть. - 2016. - № 20.
9.

Сімахіна Г. О. Перспективи використання зеленої маси буряків на якісно новому рівні // Харч. пром-сть. - 2016. - № 20.
10.

Вороненко А. А. Синтез екзополісахариду етаполану на суміші меляси і відпрацьованої олії // Харч. пром-сть. - 2016. - № 20.
11.

Дорохович А. М. Хімічний склад "ідеального" харчового продукту і шляхи наближення до нього складу реальних харчових продуктів // Харч. пром-сть. - 2016. - № 20.
12.

Дорохович А. М. Оцінка якості цукрозамінників за комплексним показником // Харч. пром-сть. - 2016. - № 20.
13.

Горчакова О. М. Дослідження ефективності роботи пневмопривода з функцією рекуперації енергії в пристроях пакувального обладнання // Харч. пром-сть. - 2016. - № 20.
14.

Бабанов І. Г. Способи і апарати для електроконтактної обробки харчової сировини // Харч. пром-сть. - 2016. - № 20.
15.

Соколенко А. І. Рекуперація кінетичної енергії в технологічних машинах // Харч. пром-сть. - 2016. - № 20.
16.

Гапонюк І. І. Техніко-економічні аспекти рекуперації теплоти відпрацьованих газів // Харч. пром-сть. - 2016. - № 20.
17.

Савчук О. В. Інтелектуальна система підтримки прийняття рішень для багатоасортиментного виробництва // Харч. пром-сть. - 2016. - № 20.
18.

Кишенько В. Д. Реалізація сценаріїв керування технологічними процесами хлібопекарського виробництва // Харч. пром-сть. - 2016. - № 20.
19.

Сімахіна Г. О. Особливості створення спеціалізованих харчових продуктів геродієтичного спрямування // Харч. пром-сть. - 2016. - № 20.
20.

Українець А. І. Розроблення способу отримання мафінів оздоровчого призначення // Харч. пром-сть. - 2016. - № 20.
...
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського