РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»
Оберіть мову
Ukrainian
Arabic
Armenian
Azerbaijani
Belarusian
Bulgarian
Chinese (Simplified)
Chinese (Traditional)
Czech
Danish
Dutch
English
Estonian
Finnish
French
Georgian
German
Greek
Hebrew
Hindi
Hungarian
Icelandic
Irish
Italian
Japanese
Korean
Latvian
Lithuanian
Norwegian
Persian
Polish
Portuguese
Romanian
Russian
Serbian
Slovak
Slovenian
Spanish
Swahili
Swedish
НОВІ
НАДХОДЖЕННЯ
ПОШУК
РУБРИКАТОР
Бази даних
Реферативна база даних - результати пошуку
Книжкові видання та компакт-диски
Журнали та продовжувані видання
Автореферати дисертацій
Реферативна база даних
Наукова періодика України
Тематичний навігатор
Авторитетний файл імен осіб
Вид пошуку
Ключові слова (без закінчення)
Автор (тільки прізвище)
Назва
Рік видання
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
автором
назвою
роком видання
видом документа
Знайдено в інших БД:
Журнали та продовжувані видання (2)
Наукова періодика України (1)
Пошуковий запит:
(<.>TJ=Харчова промисловість<.>)
Загальна кількість знайдених документів
:
162
Представлено документи
з 1 до 20
...
1.
Кочубей-Литвиненко О. В.
Оцінювання якості і стійкості до зберігання сухої молочної сироватки інструментальними та хемометричними методами
//
Харч. пром-сть
. - 2016. - № 20.
2.
Арсеньєва Л. Ю.
Зміна жирнокислотного складу жирової сировини під час термічного оброблення харчових продуктів
//
Харч. пром-сть
. - 2016. - № 20.
3.
Пасічний В. М.
Оцінка функціонально-технологічних властивостей січених напівфабрикатів з м'ясом качки
//
Харч. пром-сть
. - 2016. - № 20.
4.
Старовойтова С. О.
Перспективи використання пробіотичних мікроорганізмів з таназною активністю як основи продуктів функціонального харчування і бактеріотерапевтичних препаратів
//
Харч. пром-сть
. - 2016. - № 20.
5.
Шеманська Є. І.
Шляхи збагачення харчового раціону людини есенціальними жирними кислотами
//
Харч. пром-сть
. - 2016. - № 20.
6.
Євтушенко О. О.
Дослідження фізико-технологічних показників екструдованих кормів з використанням гарбуза
//
Харч. пром-сть
. - 2016. - № 20.
7.
Дробот В. І.
Використання ізоляту соєвого білка для підвищення харчової цінності хлібних виробів зниженої вологості (хлібних паличок)
//
Харч. пром-сть
. - 2016. - № 20.
8.
Павлюковець І. Ю.
Синтез поверхнево-активних речовин Acinetobacter calcoaceticus IMB B-7241 на відпрацьованій соняшниковій олії за наявності екзогенних попередників
//
Харч. пром-сть
. - 2016. - № 20.
9.
Сімахіна Г. О.
Перспективи використання зеленої маси буряків на якісно новому рівні
//
Харч. пром-сть
. - 2016. - № 20.
10.
Вороненко А. А.
Синтез екзополісахариду етаполану на суміші меляси і відпрацьованої олії
//
Харч. пром-сть
. - 2016. - № 20.
11.
Дорохович А. М.
Хімічний склад "ідеального" харчового продукту і шляхи наближення до нього складу реальних харчових продуктів
//
Харч. пром-сть
. - 2016. - № 20.
12.
Дорохович А. М.
Оцінка якості цукрозамінників за комплексним показником
//
Харч. пром-сть
. - 2016. - № 20.
13.
Горчакова О. М.
Дослідження ефективності роботи пневмопривода з функцією рекуперації енергії в пристроях пакувального обладнання
//
Харч. пром-сть
. - 2016. - № 20.
14.
Бабанов І. Г.
Способи і апарати для електроконтактної обробки харчової сировини
//
Харч. пром-сть
. - 2016. - № 20.
15.
Соколенко А. І.
Рекуперація кінетичної енергії в технологічних машинах
//
Харч. пром-сть
. - 2016. - № 20.
16.
Гапонюк І. І.
Техніко-економічні аспекти рекуперації теплоти відпрацьованих газів
//
Харч. пром-сть
. - 2016. - № 20.
17.
Савчук О. В.
Інтелектуальна система підтримки прийняття рішень для багатоасортиментного виробництва
//
Харч. пром-сть
. - 2016. - № 20.
18.
Кишенько В. Д.
Реалізація сценаріїв керування технологічними процесами хлібопекарського виробництва
//
Харч. пром-сть
. - 2016. - № 20.
19.
Сімахіна Г. О.
Особливості створення спеціалізованих харчових продуктів геродієтичного спрямування
//
Харч. пром-сть
. - 2016. - № 20.
20.
Українець А. І.
Розроблення способу отримання мафінів оздоровчого призначення
//
Харч. пром-сть
. - 2016. - № 20.
...
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України
Всі права захищені ©
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського