РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (2)Наукова періодика України (20)
Пошуковий запит: (<.>K=B2<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 6
Представлено документи з 1 до 6
1.

Yakiyayeva M. Devising the formulation and technology for baking buns from flour of composite mixtures and sugar beet // Eastern-Europ. J. of Enterprise Technologies. - 2021. - № 5/11.
2.

Качковська В. В. Контроль бронхіальної астми, асоційованої з ожирінням, залежно від віку дебюту та Arg16Gly поліморфізму гена <$Ebold { beta sub 2 }>-адренорецептора // Укр. терапевт. журн. - 2021. - № 3.
3.

Смуток О. В. L- і D-лактат-селективні оксидоредуктази, рекомбінантні клітини дріжджів Ogataea polymorpha та нанорозмірні матеріали для розробки нових ензиматичних і біосенсорних підходів кількісного аналізу молочної кислоти : автореф. дис. ... д-ра біол. наук : 03.00.07. — Львів, 2019
4.

Kovalov S. Design of control system for the gas engine with an electronic control unit and sequential fuel injection // Eastern-Europ. J. of Enterprise Technologies. - 2022. - № 1/2.
5.

Medeubayeva Z. Revealing the influence of plant-based additives on qualitative indicators of a semi-finished product made from camel meat // Eastern-Europ. J. of Enterprise Technologies. - 2022. - № 2/11.
6.

Bazhay-Zhezherun S. Use of lupine flour and cavbuz puree in bread technology // Ukr. Food J. - 2022. - 11, № 4.
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського