РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»
Оберіть мову
Ukrainian
Arabic
Armenian
Azerbaijani
Belarusian
Bulgarian
Chinese (Simplified)
Chinese (Traditional)
Czech
Danish
Dutch
English
Estonian
Finnish
French
Georgian
German
Greek
Hebrew
Hindi
Hungarian
Icelandic
Irish
Italian
Japanese
Korean
Latvian
Lithuanian
Norwegian
Persian
Polish
Portuguese
Romanian
Russian
Serbian
Slovak
Slovenian
Spanish
Swahili
Swedish
НОВІ
НАДХОДЖЕННЯ
ПОШУК
РУБРИКАТОР
Бази даних
Реферативна база даних - результати пошуку
Книжкові видання та компакт-диски
Журнали та продовжувані видання
Автореферати дисертацій
Реферативна база даних
Наукова періодика України
Тематичний навігатор
Авторитетний файл імен осіб
Вид пошуку
Ключові слова (без закінчення)
Автор (тільки прізвище)
Назва
Рік видання
Сортувати знайдені документи за:
автором
назвою
роком видання
видом документа
Знайдено в інших БД:
Книжкові видання та компакт-диски (2)
Наукова періодика України (20)
Пошуковий запит:
(<.>K=B2<.>)
Загальна кількість знайдених документів
:
6
Представлено документи
з 1 до 6
1.
Yakiyayeva M.
Devising the formulation and technology for baking buns from flour of composite mixtures and sugar beet
//
Eastern-Europ. J. of Enterprise Technologies
. - 2021. - № 5/11.
2.
Качковська В. В.
Контроль бронхіальної астми, асоційованої з ожирінням, залежно від віку дебюту та Arg16Gly поліморфізму гена <$Ebold { beta sub 2 }>-адренорецептора
//
Укр. терапевт. журн
. - 2021. - № 3.
3.
Смуток О. В.
L- і D-лактат-селективні оксидоредуктази, рекомбінантні клітини дріжджів Ogataea polymorpha та нанорозмірні матеріали для розробки нових ензиматичних і біосенсорних підходів кількісного аналізу молочної кислоти
: автореф. дис. ... д-ра біол. наук : 03.00.07. — Львів, 2019
4.
Kovalov S.
Design of control system for the gas engine with an electronic control unit and sequential fuel injection
//
Eastern-Europ. J. of Enterprise Technologies
. - 2022. - № 1/2.
5.
Medeubayeva Z.
Revealing the influence of plant-based additives on qualitative indicators of a semi-finished product made from camel meat
//
Eastern-Europ. J. of Enterprise Technologies
. - 2022. - № 2/11.
6.
Bazhay-Zhezherun S.
Use of lupine flour and cavbuz puree in bread technology
//
Ukr. Food J
. - 2022. - 11, № 4.
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України
Всі права захищені ©
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського