РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (4)Наукова періодика України (39)
Пошуковий запит: (<.>K=B1<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 8
Представлено документи з 1 до 8
1.

Таранець Ю. В. Вплив органічних модифікаторів росту на патогенез кристалів оксалату кальцію моногідрату : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.02.01. — Харків, 2018
2.

Binita Shah Study of the Gruneisen parameter of ZnO at high pressures // J. of Nano- and Electronic Physics. - 2022. - 14, № 2.
3.

Вирва О. Є. Математичне моделювання деформацій кульшової западини після переломів типу 62-B1.3 за класифікацією АO/ASIF та ендопротезування в комбінації з остеосинтезом // Ортопедія, травматологія та протезування. - 2022. - № 3/4.
4.
Збірник вправ і завдань з німецької мови. Рівень B1 : навч. посіб. — Львів: Вид-во Львів. політехніки, 2023
5.

Вирва О. Є. Перелом кульшової западини типу 62-B1.3 (АO/ASIF). Напружено-деформований стан системи "ендопротез - таз" (частина перша) // Травма. - 2022. - 23, № 6.
6.

Вирва О. Є. Перелом вертлюгової западини типу 62-B1.3 (АO/ASIF). Напружено-деформований стан системи "ендопротез - таз" (частина друга) // Травма. - 2023. - 24, № 1.
7.

Medeubayeva Z. Revealing the influence of plant-based additives on qualitative indicators of a semi-finished product made from camel meat // Eastern-Europ. J. of Enterprise Technologies. - 2022. - № 2/11.
8.

Bazhay-Zhezherun S. Use of lupine flour and cavbuz puree in bread technology // Ukr. Food J. - 2022. - 11, № 4.
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського