РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (1)Наукова періодика України (6)
Пошуковий запит: (<.>A=Stepankova G$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 4
Представлено документи з 1 до 4
1.

Stepankova GInfluence of maize germ oilcake on processes of wheat dough ripening and bread quality and nutritional value // Ukr. Food J.. - 2017. - 6, № 1.
2.

Tishchenko O. Development and substantiation of the technology for producing structured olives containing the encapsulated olive oil // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2019. - № 4/11.
3.

Tishchenko O. Development and substantiation of the technology for producing structured olives containing the encapsulated olive oil // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2019. - № 4/11.
4.

Shydakova-Kameniuka O. Harnessing the technological potential of chia seeds in the technology of cream-whipped candy masses // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2020. - № 2/11.
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського