РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Наукова періодика України (5)
Пошуковий запит: (<.>A=Simakhina G$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 7
Представлено документи з 1 до 7
1.

Simakhina GNew non-traditional sources of food protein // Ukr. Food J.. - 2015. - 4, № 3.
2.

Bazhay-Zhezherun S. Qualitative indicators of grain flakes of functional purpose // Ukr. Food J.. - 2019. - 8, № 1.
3.

Simakhina GImpact of cryoprotection on minimization of ascorbic acid losses in freezing of berries // Ukr. Food J.. - 2019. - 8, № 2.
4.

Simakhina GAntioxidant effectiveness of plant cultures // Ukr. Food J. - 2021. - 10, № 1.
5.

Simakhina GBiological value of proteins of cultivated mushrooms // Ukr. Food J. - 2022. - 11, № 1.
6.

Simakhina GNutritional and biological value of dried champignon powder // Ukr. Food J. - 2022. - 11, № 3.
7.

Bazhay-Zhezherun S. Use of lupine flour and cavbuz puree in bread technology // Ukr. Food J. - 2022. - 11, № 4.
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського