РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (2)Наукова періодика України (5)
Пошуковий запит: (<.>A=Стіборовський С$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 2
Представлено документи з 1 до 2
1.

Гніцевич В. А. Технологія харчових продуктів рослинного походження : навч. посіб. — Донецьк: ДонНУЕТ, 2012
2.

Коршунова Г. Ф. Технологія виробництва кулінарної продукції : навч. посіб. для студ. ВНЗ, [які навч. за спец. "Виробництво харчової продукції", напрям підготов. "Харчові технології та інженерія"]. — Донецьк.: ДонНУЕТ, 2012
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського