РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (1)Наукова періодика України (15)
Пошуковий запит: (<.>A=Пахомська О$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 4
Представлено документи з 1 до 4
1.

Пахомська О. В. Сучасний стан і перспективи розвитку ресторанного господарства в Україні // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2019. - 25, № 1.
2.

Пахомська О. В. Науковий підхід до створення хлібобулочних виробів функціонального призначення // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2019. - 25, № 2.
3.

Пахомська О. В. Впровадження системи НАССР у виробництві хлібобулочних виробів // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2019. - 25, № 4.
4.

Семко Т. Технології харчових виробництв. Лабораторний практикум : [для здобувачів вищ. освіти ОС "бакалавр" галузі знань 18 "Виробництво та технології" спец. 181 "Харчові технології"]. — Вінниця: Вид.-ред. від. ВТЕІ ДТЕУ, 2023
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського