РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»
Оберіть мову
Ukrainian
Arabic
Armenian
Azerbaijani
Belarusian
Bulgarian
Chinese (Simplified)
Chinese (Traditional)
Czech
Danish
Dutch
English
Estonian
Finnish
French
Georgian
German
Greek
Hebrew
Hindi
Hungarian
Icelandic
Irish
Italian
Japanese
Korean
Latvian
Lithuanian
Norwegian
Persian
Polish
Portuguese
Romanian
Russian
Serbian
Slovak
Slovenian
Spanish
Swahili
Swedish
НОВІ
НАДХОДЖЕННЯ
ПОШУК
РУБРИКАТОР
Бази даних
Реферативна база даних - результати пошуку
Книжкові видання та компакт-диски
Журнали та продовжувані видання
Автореферати дисертацій
Реферативна база даних
Наукова періодика України
Тематичний навігатор
Авторитетний файл імен осіб
Вид пошуку
Ключові слова (без закінчення)
Автор (тільки прізвище)
Назва
Рік видання
Сортувати знайдені документи за:
автором
назвою
роком видання
видом документа
Знайдено в інших БД:
Книжкові видання та компакт-диски (11)
Журнали та продовжувані видання (4)
Автореферати дисертацій (3)
Наукова періодика України (53)
Авторитетний файл імен осіб (1)
Пошуковий запит:
(<.>A=Крусір Г$<.>)
Загальна кількість знайдених документів
:
19
Представлено документи
з 1 до 19
1.
Черно Н. К.
Виділення та дослідження лізоциму
Armoracia rusticana
методом фермент-субстратної хроматографії
. — 2008 //
Фармаком
.
2.
Крусір Г
. В.
Біотехнологія отримання бад, що містить інгібітор панкреатичної <$E bold alpha>-амілази борошенець вівса
. — 2008 //
Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій
.
3.
Черно Н. К.
Фенольні сполуки насіння рапсу - інгібітори панкреатичної ліпази
. — 2008 //
Вісн. стоматології
.
4.
Черно Н. К.
Біокоректори процесів травлення
: монографія. — О.: Астропринт, 2010
5.
Крусір Г
. В.
Наукові основи технологій біологічно активних добавок-коректорів процесів травлення
: автореф. дис... д-ра техн. наук: 03.00.20. — О., 2009
6.
Крусір Г
. В.
Перспективи використання дріжджового осаду виноробних підприємств
//
Екол. безпека
. - 2013. - № 2.
7.
Крусір Г
. В.
Тверді відходи - екологічні аспекти виноробного підприємства
//
Екол. безпека
. - 2012. - № 2.
8.
Крусір Г
. В.
Екологічні аспекти виноробних підприємств
//
Екол. безпека
. - 2011. - № 2.
9.
Крусір Г
. В.
Особливості управління екологічною безпекою харчових виробництв
//
Екол. безпека
. - 2011. - № 2.
10.
Крусір Г
. В.
Технології поводження з відходами харчових виробництв
: навч. посіб. для ВНЗ. — Одеса: Астропринт, 2014. — 399, [1]: рис.
11.
Крусір Г
. В.
Щодо оцінки індексу екологічної небезпеки хлібопекарського підприємства з урахуванням можливості техногенної аварії
//
Екол. безпека
. - 2016. - № 2.
12.
Крусір Г
. В.
Дослідження режимів процесу анаеробного зброджування стічних вод м'ясопереробного підприємства у мезофільних умовах
//
Екол. безпека
. - 2016. - № 2.
13.
Сагдєєва О. А.
Оцінка рівня екологічної небезпеки звалищ твердих муніципальних відходів
//
Екол. безпека
. - 2018. - № 1.
14.
Крусір Г
. В.
Виділення та фізико-хімічні властивості протеази насіння томатів
//
Фармаком
. - 2019. - № 4.
15.
Методи очищення стічних вод
. — Херсон, 2019
16.
Технології поводження з відходами харчових виробництв
. — Херсон: ОЛДІ-ПЛЮС, 2019
17.
Сталий менеджмент та ресурсна ефективність
. — Херсон: ОЛДІ-ПЛЮС, 2019
18.
Крусір Г
. В.
Виділення та фізико-хімічні властивості протеази насіння томатів
//
Фармаком
. - 2019. - № 4.
19.
Тези учасників підсумкової науково-практичної відео-конференції II туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності "Технології захисту навколишнього середовища" (20 - 22 квітня 2021 року)
. — Рівне: НУВГП, 2021
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України
Всі права захищені ©
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського