РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Автореферати дисертацій (1)Наукова періодика України (4)
Пошуковий запит: (<.>A=Кондрашина Л$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 5
Представлено документи з 1 до 5
1.

Кондрашина Л. А. Розробка інноваційної стратегії технології збивного випеченого напівфабрикату з використанням желатину // Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту. - 2018. - Вип. 18, т. 1.
2.

Кошель О. Ю. Аналітичне обгрунтування та розробка моделей технології термостійкої молоковмісної начинки з використанням желатину // Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту. - 2018. - Вип. 18, т. 1.
3.

Кошель О. Ю. Порівняльна характеристика амінокислотного складу ядер та концентратів білково-олійних культур // Вісн. Харків. нац. техн. ун-ту сіл. госп-ва ім. П. Василенка. - 2016. - Вип. 179.
4.

Гурський П. В. Дослідження стану води в сирній масі методом ядерно-магнітного резонансу // Вісн. Харків. нац. техн. ун-ту сіл. госп-ва ім. П. Василенка. - 2019. - Вип. 207.
5.

Гурський П. В. Дослідження стану води в сирній масі методом ядерно-магнітного резонансу // Вісн. Харків. нац. техн. ун-ту сіл. госп-ва ім. П. Василенка. - 2019. - Вип. 207.
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського