РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (8)Журнали та продовжувані видання (2)Автореферати дисертацій (2)Наукова періодика України (21)
Пошуковий запит: (<.>A=Іващук В$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 17
Представлено документи з 1 до 17
1.

Іващук В. В. Автоматизоване управління складними технологічними об'єктами та комплексами харчової промисловості з використанням методів оперативної ідентифікації : Автореф. дис... канд. техн. наук. — К., 2006
2.

Іващук В. М. Наддніпрянська політична еміграція у громадсько-політичних процесах Західної України в 1920 - 1939 рр. : автореф. дис. ... канд. іст. наук: 07.00.01. — Л., 2010
3.

Васьків М. В. Використання статистичних методів контролю в системі моніторингу якості виробництва тари із ПЕТФ. — 2011 // Упаковка.
4.

Бєляєв Ю. Б. Новий підхід до розв'язання задачі моніторингу активності параметрів процесу виробництва ПЕТ-пляшок. — 2011 // Вост.-Европ. журн. передовых технологий.
5.

Іващук В. В. Особливості практичної експлуатації багатоасортиментних комплексів харчових виробництв. — 2011 // НТІ.
6.

Іващук В. Р. Формування інструментів логістичного забезпечення перевезень вантажів на залізниці. — 2011 // Залізн. трансп. України.
7.

Ладанюк А. П. Методи сучасної теорії управління : навч. посіб. для студ. ВНЗ. — К.: НУХТ, 2010
8.

Васьків М. В. Моніторинг якості керування технологічним агрегованим виробництвом // Вісн. Вінниц. політехн. ін-ту. - 2011. - № 4.
9.

Іващук В. В. Розробка алгоритму реалізації виробничого плану в задачах підтримки асортиментного продукту // НТІ. - 2014. - № 4.
10.

Іващук В. В. Розробка і дослідження моделі сушіння молочних продуктів для задачі гарантованого управління регламентом // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2015. - 21, № 5.
11.

Іващук В. В. Автоматизоване управління процесом випарювання асортиментних продуктів харчової промисловості // НТІ. - 2016. - № 2.
12.

Іващук В. В. Використання моделей для ковзного режиму керування в умовах асортиментного виробництва // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2016. - 22, № 2.
13.

Ладанюк А. П. Методи ситуаційного керування багатоасортиментним виробництвом // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2016. - 22, № 3.
14.

Іващук В. В. Забезпечення стійких розв'язків у задачах керування інерційними багатопараметричними об'єктами // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2016. - 22, № 5.
15.

Іващук В. В. Адаптивна оптимізація для задачі мінімізації витрат багатоасортиментного виробництва // Харч. пром-сть. - 2017. - № 19.
16.

Іващук В. В. Адаптивна оптимізація для задачі мінімізації витрат багатоасортиментного виробництва // Харч. пром-сть. - 2017. - № 19.
17.

Іващук В. О. Гіпертонічна хвороба в практиці сімейного лікаря: рання діагностика ураження серця та лікування : автореф. дис. ... канд. мед. наук : 14.01.38. — Запоріжжя, 2019
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського