РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (3)
Пошуковий запит: (<.>U=Л955.13$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 5
Представлено документи з 1 до 5
1.

Червецова В. Г. Розроблення апаратурного забезпечення для одержання кисломолочного напою на основі природної асоціації "тибетський грибок". — 2011 // Вісн. Нац. ун-ту "Львів. політехніка".
2.

Кравцова О. В. Удосконалення технології кефірного напою, збагаченого харчовим волокном та наповнювачем. — 2010 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
3.

Попова А. В. Дослідження реологічних властивостей кефіру // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2013. - № 48.
4.

Gun'ko V. M. States of water vs. temperature in differently hydrated kefir grains // Хімія, фізика та технологія поверхні. - 2016. - 7, № 1.
5.

Рижкова Т. М. Розробка технології кефіру з йодовмісною добавкою із козиного молока // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2017. - № 3/11.
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського