РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (6)Автореферати дисертацій (1)
Пошуковий запит: (<.>U=Л91-306$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 17
Представлено документи з 1 до 17
1.

Посудін Ю. І. Методи неруйнівної оцінки якості та безпеки сільськогосподарських і харчових продуктів : Навч. посіб. для студ. вищ. аграр. навч. закл. — К.: Арістей, 2005
2.

Колтунов В. А. Якість і збереженість плодів та ягід. — К., 2004
3.

Колтунов В. А. Якість і збереженість картоплі та овочів. — К., 2004
4.

Щербакова Т. В. Стабілізація природного кольору продуктів переробки фруктів і овочів : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.15. — Х., 2009
5.

Зінченко Є.В. Лежкість плодів баклажана залежно від умов зберігання. — 2012 // Вісн. Полтав. держ. аграр. акад.
6.

Шеїна А. В. Вплив швидкості деформації на пружні властивості овочів. — 2012 // Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту.
7.

Зав'ялов В. Л. Наукове обгрунтування та апаратурне оформлення процесів віброекстрагування в харчовій промисловості : автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.12. — Київ, 2014
8.

Ялпачик В. Ф. Теплофізичні характеристики гарбузів, кабачків, кукурудзи молочної спілості і солодкого перцю та їх прогнозування // Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту. - 2014. - Вип. 14, т. 2.
9.

Ялпачик В. Ф. Розрахунок теплофізичних властивостей овочів // Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту. - 2014. - Вип. 14, т. 3.
10.

Мельник О. Збереженість яблук ранньозимових сортів із післязбиральною обробкою 1-метилциклопропеном // Товари і ринки. - 2015. - № 2.
11.

Соломаха І. Вплив методів зберігання на якість цибулевих овочів // Техн. науки та технології. - 2016. - № 2.
12.

Мідик І. Систематизація показників якості у кваліметрії продукції овочівництва // Вимірюв. техніка та метрологія : міжвід. наук.-техн. зб. - 2015. - Вип. 76.
13.

Sukmanov V. Study of aroma formation from lipids of the fruit raw material // Ukr. Food J.. - 2016. - 5, № 4.
14.

Дубініна А. А. Способи стабілізації кольору рослинної сировини під час її переробки // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2017. - 23, № 4.
15.

Костенко Є. Є. Дослідження протекторних властивостей ягід обліпихи щодо іонів Pb (II), Cd (II) та Hg (II) // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2019. - 25, № 3.
16.

Костенко Є. Є. Моніторинг нітратів і заходи щодо їх зменшення у рослинній продукції // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2020. - 26, № 3.
17.

Stanikowski P. Influence of sous-vide thermal treatment, boiling, and steaming on the colour, texture and content of bioactive compounds in root vegetables // Ukr. Food J. - 2021. - 10, № 1.
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського