РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (681)Журнали та продовжувані видання (2)Автореферати дисертацій (71)
Пошуковий запит: (<.>U=Л91$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 651
Представлено документи з 1 до 20
...
1.

Dukalska L.  Investigations on the obtaining of dry powder from vegetables and from the processing by-products of them. — 1999 // Пром. теплотехника.
2.
Виробництво, переробка і використання сої на кормові та харчові цілі : Матеріали третьої Всеукр. конф., 3 серп. 2000 р. — Вінниця, 2000
3.

Решетников М. В. Вуглеводний склад та кулінарні якості зерна різних сортів гороху. — 1999 // Вісн. Полтав. держ. с.-г. ін-ту.
4.

Сімахіна Г. О. Екологічні та медико-біологічні аспекти отримання сублімованих вуглеводовмісних продуктів. — 1999 // Наук. пр. Укр. держ. ун-ту харч. технологій.
5.

Снежкин Ю. Ф. Исследование адсорбционных характеристик коллоидных капиллярно-пористых материалов с целью определения режимов сушки. — 2000 // Пром. теплотехника.
6.

Михайлик В. А. Исследование состояния воды в сахаросодержащем растительном сырье при его обезвоживании. — 2000 // Пром. теплотехника.
7.

Ісаєнко В. М. Математичне моделювання та оптимізація процесу гідролізу полісахаридів топінамбура. — 1999 // Наук. пр. Укр. держ. ун-ту харч. технологій.
8.

Балтага К. Р. Новая технология и оборудование для переработки сои. — 1999 // Хім. пром-сть України.
9.

Снежкин Ю. Ф. Особенности технологии и оборудования для сушки высокотемпературным высоковлажным методом коллоидных капиллярно-пористых тел растительного происхождения. — 1999 // Пром. теплотехника.
10.

Найченко В. М. Практикум з технології зберігання і переробки плодів та овочів з основами товарознавства : Навч. посіб. — К.: ТОВ "ФАДА, ЛТД", 2001
11.

Кулик М. Ф. Розробка нової технології обробки і використання зерна сої на кормові і дієтичні потреби. — 1998 // Корми і кормовиробництво.
12.

Найченко В. М. Свіжі плоди суниці можна зберігати. — 1999 // Садівництво.
13.

Бабич А. О. Соя для здоров'я і життя на планеті Земля. — К.: Аграр. наука, 1998
14.

Адамень Ф. Ф. Соя: промышленная переработка, кормовые добавки, продукты питания. — К.: Нора-Принт, 1999
15.

Найченко В. М. Технологія зберігання і переробки плодів та овочів з основами товарознавства : Підруч. для студ. — К.: Школяр, 1999
16.

Балан Е. Ф. Биоэнергетические основы холодильной технологии хранения фруктов и овощей : Учеб. пособие для студ. вузов. — О.; Кишинэу, 2004
17.

Орлова Н. Я. Заморожені плодоовочеві продукти: проблеми формування асортименту та якості : Моногр. — К., 2005
18.

Одарченко Д. М. Заморожування напівфабрикатів із овочевої сировини та їх товарознавчі властивості : Навч. посіб. для студ. та асп. вищ. навч. закл. — Х., 2005
19.

Колтунов В. А. Зберігання гарбузових плодів. — Х., 2004
20.

Посудін Ю. І. Методи неруйнівної оцінки якості та безпеки сільськогосподарських і харчових продуктів : Навч. посіб. для студ. вищ. аграр. навч. закл. — К.: Арістей, 2005
...
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського