РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (10)Автореферати дисертацій (2)Наукова періодика України (21)Авторитетний файл імен осіб (2)
Пошуковий запит: (<.>A=Рудюк В$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 13
Представлено документи з 1 до 13
1.

Яремчук С. И. Моделирование размещения нагрузок, обеспечивающего предельный продольный изгибающий момент в строительных сооружениях. — 2009 // Электрон. моделирование.
2.

Рудюк В. В. Антропогенові уніоніди південно-західної частини Східно-Європейської платформи : Автореф. дис... канд. геол. наук : 04.00.09. — К., 2002
3.

Рудюк В. В. Система керування електронною документацією у Федеративній Республіці Німеччина (1990 - 2006 рр.) : автореф. дис... канд. іст. наук. — К., 2008
4.

Рудюк В. Проблеми зберігання і захисту електронних документів: досвід ФРН // Бібл. планета. - 2006. - № 4.
5.

Рудюк В. В. Представники роду Bogatschevia в алювії терас Дністра // Геол. журн.. - 2000. - № 2.
6.

Комар М. С. Палеонтологічна характеристика відкладів п'ятої надзаплавної тераси нижньої течії Дністра біля с. Біляївка (Одеська область) // Геол. журн.. - 2007. - № 4.
7.

Крохмаль А. И. Комплексное обоснование объема и границ стратиграфических подразделений плейстоцена Украины // Геол. журн.. - 2011. - № 3.
8.

Рудюк В. В. Про формування та вік алювію V надзаплавної (колкотовської) тераси // Доп. НАН України. - 2000. - № 7.
9.

Рудюк В. Формати даних та їхня роль у вирішенні проблем електронного документообігу // Вісн. Кн. палати. - 2006. - № 8.
10.

Хорунжа Т. Сосиски стерилізовані з підвищеним вмістом гемового заліза // Харч. пром-сть. - 2019. - № 25.
11.

Рудюк В. П. Дослідження впливу використання білкових концентратів на реологічні показники кисломолочних продуктів та терміни їх зберігання // Харч. пром-сть. - 2019. - № 25.
12.

Рудюк В. П. Розроблення альтернативних рецептур сирних продуктів для використання у м'ясній промисловості // Харч. пром-сть. - 2020. - № 27.
13.

Пасічний В. М. Дослідження стабільності показників плодових емульсійних соусів з використанням сухої молочної сироватки та пірогенного кремнезему // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2021. - 27, № 5.
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського