РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (8)Автореферати дисертацій (2)Наукова періодика України (41)
Пошуковий запит: (<.>A=Перцевой Ф$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 17
Представлено документи з 1 до 17
1.

Перцевой Ф. В. Производство желейной и взбивной продукции с использованием модификаторов : Моногр. — Д.: Пороги, 2003
2.

Перцевой Ф. В. Технологія харчових продуктів на основі драглеутворювачів з якісно зміненими функціональними властивостями : [монографія]. — Х.: ХДУХТ, 2012
3.

Перцевой Ф. В. Дослідження граничного напруження зсуву білково-жирової емульсії на основі ядра насіння соняшника. — 2010 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
4.

Перцевой Ф. В. Дослідження основних реологічних показників сирного продукту закусочного. — 2011 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
5.

Любенко Г. Д. Характеристика технології термостійкої начинки на основі молочної сировини з використанням пектину // Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту. - 2013. - Вип. 13, т. 7.
6.

Крапивницька І. О. Дослідження структуроутворення та змін форми зв'язку вологи в пектинових гелях методом диференціально-сканувальної калориметрії // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2015. - № 1/6.
7.

Кондрашина Л. А. Розробка інноваційної стратегії технології збивного випеченого напівфабрикату з використанням желатину // Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту. - 2018. - Вип. 18, т. 1.
8.

Кошель О. Ю. Аналітичне обгрунтування та розробка моделей технології термостійкої молоковмісної начинки з використанням желатину // Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту. - 2018. - Вип. 18, т. 1.
9.

Кошель О. Ю. Використання модифікованого крохмалю у начинках для кондитерських виробів // Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту. - 2018. - Вип. 18, т. 1.
10.

Перцевой Ф. В. Вивчення впливу технологічних чинників на процес структуроутворення розчинів желатину // Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту. - 2018. - Вип. 18, т. 1.
11.

Кошель О. Ю. Порівняльна характеристика амінокислотного складу ядер та концентратів білково-олійних культур // Вісн. Харків. нац. техн. ун-ту сіл. госп-ва ім. П. Василенка. - 2016. - Вип. 179.
12.

Душенок Д. К. Дослідження температури плавлення гелів з використанням фурцелларану та желатину // Вісн. Харків. нац. техн. ун-ту сіл. госп-ва ім. П. Василенка. - 2016. - Вип. 179.
13.

Гурський П. В. Дослідження стану води в сирній масі методом ядерно-магнітного резонансу // Вісн. Харків. нац. техн. ун-ту сіл. госп-ва ім. П. Василенка. - 2019. - Вип. 207.
14.
Технологія сирного продукту, замороженого з додаванням концентрату ядра арахісу : монографія. — Суми: Університетська книга, 2016
15.

Гурський П. В. Дослідження стану води в сирній масі методом ядерно-магнітного резонансу // Вісн. Харків. нац. техн. ун-ту сіл. госп-ва ім. П. Василенка. - 2019. - Вип. 207.
16.
Сучасні досягнення харчової науки : навч. посіб. для студентів і аспірантів спец. 181 "Харчові технології". — Херсон: Олді-плюс, 2022
17.
Технологія желейної продукції з використанням структуроутворювачів різних функціональних властивостей : монографія. — Суми: Діса плюс, 2021
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського