РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»
Оберіть мову
Ukrainian
Arabic
Armenian
Azerbaijani
Belarusian
Bulgarian
Chinese (Simplified)
Chinese (Traditional)
Czech
Danish
Dutch
English
Estonian
Finnish
French
Georgian
German
Greek
Hebrew
Hindi
Hungarian
Icelandic
Irish
Italian
Japanese
Korean
Latvian
Lithuanian
Norwegian
Persian
Polish
Portuguese
Romanian
Russian
Serbian
Slovak
Slovenian
Spanish
Swahili
Swedish
НОВІ
НАДХОДЖЕННЯ
ПОШУК
РУБРИКАТОР
Бази даних
Реферативна база даних - результати пошуку
Книжкові видання та компакт-диски
Журнали та продовжувані видання
Автореферати дисертацій
Реферативна база даних
Наукова періодика України
Тематичний навігатор
Авторитетний файл імен осіб
Вид пошуку
Ключові слова (без закінчення)
Автор (тільки прізвище)
Назва
Рік видання
Сортувати знайдені документи за:
автором
назвою
роком видання
видом документа
Знайдено в інших БД:
Книжкові видання та компакт-диски (9)
Наукова періодика України (6)
Пошуковий запит:
(<.>A=Мелетьєв А$<.>)
Загальна кількість знайдених документів
:
10
Представлено документи
з 1 до 10
1.
Проценко Л. В.
Удосконалення методики визначення пивоварних якостей хмелю в умовах міні-пивзаводів
. — 1999 //
Хмелярство
.
2.
Мелетьєв
А. Є.
Перспективи розроблення нових біологічно активних добавок на основі пива
. — 2004 //
Харч. пром-сть
.
3.
Мелетьєв
А. Є.
Оптимізація нормування поліфенолів хмелю у пивоварінні
. — 2004 //
Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій
.
4.
Воронцова С. І.
Визначення вмісту альфа-кислот у хмелі методом інфрачервоної спектроскопії
. — 2004 //
Харч. пром-сть
.
5.
Проценко Л. В.
Підвищення якості пива застосуванням хмельових препаратів
. — 2007 //
Харч. пром-сть
.
6.
Венгер О. О.
Удосконалення технології зберігання хмелю у виробництві пива
. — 2006 //
Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій
.
7.
Романова З. М.
Приготування пива з використанням ізомеризованого екстракту хмелю
. — 2008 //
Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій
.
8.
Мелетьєв
А. Є.
Підвищення біологічної цінності та покращання смаку пива
. — 2011 //
Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій
.
9.
Мелетьєв
А. Є.
Покращання якості пива з використанням замінників солоду
. — 2011 //
Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій
.
10.
Мелетьєв
А. Є.
Перспективи застосування цукровмісних замінників солоду у виробництві пива
//
Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій
. - 2012. - № 44.
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України
Всі права захищені ©
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського