РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (9)Наукова періодика України (6)
Пошуковий запит: (<.>A=Мелетьєв А$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 10
Представлено документи з 1 до 10
1.

Проценко Л. В. Удосконалення методики визначення пивоварних якостей хмелю в умовах міні-пивзаводів. — 1999 // Хмелярство.
2.

Мелетьєв А. Є. Перспективи розроблення нових біологічно активних добавок на основі пива. — 2004 // Харч. пром-сть.
3.

Мелетьєв А. Є. Оптимізація нормування поліфенолів хмелю у пивоварінні. — 2004 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
4.

Воронцова С. І. Визначення вмісту альфа-кислот у хмелі методом інфрачервоної спектроскопії. — 2004 // Харч. пром-сть.
5.

Проценко Л. В. Підвищення якості пива застосуванням хмельових препаратів. — 2007 // Харч. пром-сть.
6.

Венгер О. О. Удосконалення технології зберігання хмелю у виробництві пива. — 2006 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
7.

Романова З. М. Приготування пива з використанням ізомеризованого екстракту хмелю. — 2008 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
8.

Мелетьєв А. Є. Підвищення біологічної цінності та покращання смаку пива. — 2011 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
9.

Мелетьєв А. Є. Покращання якості пива з використанням замінників солоду. — 2011 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
10.

Мелетьєв А. Є. Перспективи застосування цукровмісних замінників солоду у виробництві пива // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2012. - № 44.
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського