Пошуковий запит: (<.>A=Заїнчковський А$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 21
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. |
Шегда А. В. Економіка підприємства : Навч. посіб. для студ. екон. спец. — 3-є вид., випр. — К.: Знання-Прес, 2003
|
2. |
Заїнчковський А. О. Сучасний стан розвитку підприємств харчової промисловості України. — 2005 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
|
3. |
Заїнчковський А. О. Оплата праці на основі кадрової безпеки підприємства в цукровому та аграрному секторах виробництва. — 2005 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
|
4. |
Заїнчковський А. О. Економіка, організація та управління підприємствами харчової промисловості України. — 2006 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
|
5. |
Заїнчковський А. О. Удосконалення механізму розвитку підприємств харчової промисловості України. — 2008 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
|
6. | . — К., 2010
|
7. | . — К., 2010
|
8. | . — К., 2010
|
9. |
Заїнчковський А. О. Підприємства харчової промисловості на ринку продовольчих товарів України. — 2009 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
|
10. |
Жилка О. А. Проблеми розвитку молочної промисловості України. — 2010 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
|
11. |
Заїнчковський А. О. Теоретичні аспекти та методологічні передумови визначення ефективності виробництва. — 2010 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
|
12. |
Чередниченко О. А. Теоретичні підходи до визначення категорії "виробничий потенціал" // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2011. - № 39.
|
13. |
Заїнчковський А. О. Розвиток інтеграційного простору на ринку мінеральної води // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2011. - № 41.
|
14. |
Заїнчковський А. О. Управління проектами з впровадження інформаційних систем // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2012. - № 42.
|
15. | Підвищення ефективності діяльності підприємств харчової та переробної галузей АПК : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф., 22 - 23 листоп. 2012 р., Київ. — К., 2013
|
16. |
Закревська Л. М. Інвестиційна безпека як складова економічної безпеки // Вісн. Черкас. ун-ту. Сер. Екон. науки. - 2016. - № 2.
|
17. |
Труш Ю. Л. Практичні аспекти удосконaлення контролю якостi продукцiї нa пiдприємствaх хлiбопекaрської гaлузi // Формування ринк. відносин в Україні : зб. наук. пр. - 2019. - № 1.
|
18. |
Труш Ю. Л. Якість сировини на підприємствах хлібопекарської галузі: теоретичний і практичний аспект // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2018. - 24, № 2.
|
19. |
Труш Ю. Л. Моніторинг в системі безпечності та якості харчових продуктів на підприємствах харчової промисловості // Формування ринк. відносин в Україні : зб. наук. пр. - 2019. - № 10.
|
20. |
Заїнчковський А. О. Формування системи стимулювання праці з метою підвищення ефективності діяльності підприємства // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2020. - 26, № 6.
|
| |