РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (3)Наукова періодика України (18)
Пошуковий запит: (<.>A=Бреус Н$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 11
Представлено документи з 1 до 11
1.

Поліщук Г. Є. Обгрунтування технологічних режимів одержання рослинних екстрактів для їх застосування у виробництві морозива. — 2010 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
2.

Згурський А. В. Диспергування жирової фази при виробництві молочно-овочевого морозива. — 2012 // Наука та інновації.
3.

Бреус Н. М. Математичне моделювання процесу екстрагування у системах "вода/рослинна сировина" // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2012. - № 47.
4.

Медведєв В. В. Районування території України за методикою SOTER // Агрохімія і грунтознавство : міжвід. темат. наук. зб. - 2000. - Вип. 60.
5.

Бреус Н. Ю. Сезонний розвиток, аутекологія, алелопатична активність гарноквітучих кущів у насадженнях загального користування м. Києва : автореф. дис. ... канд. біол. наук : 06.03.01. — Київ, 2015
6.

Бреус Н. М. Оптимізація складу морозива на молочній основі з цукристими речовинами // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2016. - 22, № 1.
7.

Бреус Н. Ю. Гарноквітучі кущі у насадженнях загального користування м. Києва : монографія. — Корсунь-Шевченківський: Гавришенко В. М., 2015
8.

Устименко І. М. Наукове обгрунтування складу емульсій, призначених для нормалізації молоковмісних продуктів // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2016. - 22, № 5.
9.

Бреус Н. М. Розроблення математичного апарату експертної системи для моделювання рецептур морозива із заданими показниками якості // Наука та інновації. - 2019. - № 5.
10.

Москалюк О. Є. Математико-статистична оцінка досліджених показників інноваційних м'ясних паштетів // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2020. - 26, № 3.
11.

Бреус Н. М. Інформаційна технологія моделювання рецептур морозива : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.13.06. — Київ, 2019
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського