РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»
Оберіть мову
Ukrainian
Arabic
Armenian
Azerbaijani
Belarusian
Bulgarian
Chinese (Simplified)
Chinese (Traditional)
Czech
Danish
Dutch
English
Estonian
Finnish
French
Georgian
German
Greek
Hebrew
Hindi
Hungarian
Icelandic
Irish
Italian
Japanese
Korean
Latvian
Lithuanian
Norwegian
Persian
Polish
Portuguese
Romanian
Russian
Serbian
Slovak
Slovenian
Spanish
Swahili
Swedish
НОВІ
НАДХОДЖЕННЯ
ПОШУК
РУБРИКАТОР
Бази даних
Реферативна база даних - результати пошуку
Книжкові видання та компакт-диски
Журнали та продовжувані видання
Автореферати дисертацій
Реферативна база даних
Наукова періодика України
Тематичний навігатор
Авторитетний файл імен осіб
Вид пошуку
Ключові слова (без закінчення)
Автор (тільки прізвище)
Назва
Рік видання
Сортувати знайдені документи за:
автором
назвою
роком видання
видом документа
Знайдено в інших БД:
Книжкові видання та компакт-диски (3)
Наукова періодика України (18)
Пошуковий запит:
(<.>A=Бреус Н$<.>)
Загальна кількість знайдених документів
:
11
Представлено документи
з 1 до 11
1.
Поліщук Г. Є.
Обгрунтування технологічних режимів одержання рослинних екстрактів для їх застосування у виробництві морозива
. — 2010 //
Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій
.
2.
Згурський А. В.
Диспергування жирової фази при виробництві молочно-овочевого морозива
. — 2012 //
Наука та інновації
.
3.
Бреус
Н. М.
Математичне моделювання процесу екстрагування у системах "вода/рослинна сировина"
//
Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій
. - 2012. - № 47.
4.
Медведєв В. В.
Районування території України за методикою SOTER
//
Агрохімія і грунтознавство
: міжвід. темат. наук. зб. - 2000. - Вип. 60.
5.
Бреус
Н. Ю.
Сезонний розвиток, аутекологія, алелопатична активність гарноквітучих кущів у насадженнях загального користування м. Києва
: автореф. дис. ... канд. біол. наук : 06.03.01. — Київ, 2015
6.
Бреус
Н. М.
Оптимізація складу морозива на молочній основі з цукристими речовинами
//
Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій
. - 2016. - 22, № 1.
7.
Бреус
Н. Ю.
Гарноквітучі кущі у насадженнях загального користування м. Києва
: монографія. — Корсунь-Шевченківський: Гавришенко В. М., 2015
8.
Устименко І. М.
Наукове обгрунтування складу емульсій, призначених для нормалізації молоковмісних продуктів
//
Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій
. - 2016. - 22, № 5.
9.
Бреус
Н. М.
Розроблення математичного апарату експертної системи для моделювання рецептур морозива із заданими показниками якості
//
Наука та інновації
. - 2019. - № 5.
10.
Москалюк О. Є.
Математико-статистична оцінка досліджених показників інноваційних м'ясних паштетів
//
Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій
. - 2020. - 26, № 3.
11.
Бреус
Н. М.
Інформаційна технологія моделювання рецептур морозива
: автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.13.06. — Київ, 2019
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України
Всі права захищені ©
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського