РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Наукова періодика України (1)
Пошуковий запит: (<.>AT=Zlateva Effect of Spirulina platensis$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 4
Представлено документи з 1 до 4
1.

Zlateva D. Effect of Spirulina platensis on the crumb firming of wheat bread during storage // Ukr. Food J.. - 2019. - 8, № 4.
2.

Zlateva D. Effect of Spirulina platensis on the crumb firming of wheat bread during storage // Ukr. Food J.. - 2019. - 8, № 4.
3.

Zlateva D. Effect of Spirulina platensis and kelp on the antioxidant activity of wheat bread // Ukr. Food J.. - 2020. - 9, № 3.
4.

Zlateva D. Effect of Spirulina platensis and Kelp biomass addition on the fatty acid composition of wheat bread // Ukr. Food J. - 2022. - 11, № 1.
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського