Пошуковий запит: (<.>U=Р123.85$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 48
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. |
Оліфіренко В. В. Біологічна цінність білків м'яса великої рогатої худоби при ураженні туберкульозом. — 1999 // Тавр. наук. вісн.
|
2. |
Кравців Р. Й. Ветеринарно-санітарна експертиза ковбасних виробів і копченостей : Навч. посіб. для студ. та викл. вищ. навч. закл. із спец. "Вет. медицина". — Л., 1999
|
3. | Європейські вимоги до виробників молока та молочних продуктів : Довід. — Л.: ПП "НТЦ Леонорм-Стандарт", 2007 - (Європ. вибір України).
|
4. |
Власенко В. В. Санітарно-епідеміологічна експертиза молока і молочних продуктів : навч. посіб. — Вінниця: ПП "Едельвейс і К", 2008
|
5. |
Окишев А. Н. Ионометрическое определение нитратов в молоке. — 2006 // Хім. пром-сть України.
|
6. |
Бондарик З. О. Розробка технології лактоферментованих комбінованих продуктів : Автореф. дис... канд. техн. наук: 03.00.20. — О., 1998
|
7. | Ветеринарно-санітарна експертиза м'яса та м'ясних продуктів : зб. метод. рек. — К.: Біопром, 2011
|
8. |
Ковбасенко В. М. Сучасні методи контролю якості продукції тваринництва в процесі виробництва : навч. посіб. — О.: ТЕС, 2010
|
9. |
Варакіна О. О. Біологічна дія йогуртів із стабілізованим бета-каротином. — 2010 // Вост.-Европ. журн. передовых технологий.
|
10. |
Маменко О. М. Екологічні проблеми тваринництва // Агроекол. журн.. - 2007. - № 4.
|
11. |
Федорук Р. С. Біологічна цінність і якість молока в контексті техногенного забруднення природного середовища та екологічної безпеки // Біологія тварин. - 2007. - 9, № 1/2.
|
12. |
Лінійчук Н. В. Визначення залишкових кількостей тетрациклінів у продуктах тваринного походження // Біологія тварин. - 2012. - 14, № 1.
|
13. |
Чернюшок О. А. Вплив сироватки молочної, що підлягала дії електроіскрових розрядів, на гомеостаз організму та працездатність білих щурів // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2013. - № 52.
|
14. |
Приліпко Т. М. Показники безпечності кисломолочного сиру та глазурованих сирків дитячого харчування різних молокопереробних підприємств України // Наук.-техн. бюл. Ін-ту біології тварин та Держ. н.-д. контрол. ін-ту ветпрепаратів та корм. добавок. - 2013. - Вип. 14, № 1/2.
|
15. |
Голуб Б. Формування лікувально-профілактичних властивостей синбіотичних молочних напоїв // Товари і ринки. - 2014. - № 1.
|
16. |
Глазко Г. В. Нуклеотидная эволюция хозяйственно-ценных генов на примере каппа-казеина // Доп. НАН України. - 2002. - № 10.
|
17. |
Білянська О. В. Санітарно-гігієнічна та якісна оцінка тушок курей, вирощених у присадибних та фермерських господарствах : автореф. дис. ... канд. вет. наук : 16.00.06. — Л., 2012
|
18. |
Хруцький С. С. Міграція важких металів в агробіогеоценозі Центрального Донбасу і їх вплив на екологічний стан довкілля та якість молока корів : автореф. дис. ... канд. с.-г. наук : 03.00.16. — Д., 2012
|
19. |
Поліщук Т. В. Гігієнічна оцінка молока та кисломолочних продуктів і визначення їх ролі в забезпеченні дитячого населення мікронутрієнтами : автореф. дис. ... канд. біол. наук : 14.02.01. — К., 2012
|
20. |
Чумак Н. Е. Пробиотические продукты в рациональном и диетическом питании // Сімейна медицина. - 2013. - № 1.
|
| |