РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (142)Журнали та продовжувані видання (26)Автореферати дисертацій (8)
Пошуковий запит: (<.>U=Л94$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 99
Представлено документи з 1 до 20
...
1.

Болога М. К. Применение электроплазмолиза в производстве рыбной муки. — 2001 // Пром. теплотехника.
2.

Васюкова А. Т. Копчение маринованной рыбы : Моногр. — Донецк: ДУНПГО, 2003
3.

Черевко А. И. Новые направления переработки прудовой и океанической рыбы в кулинарную продукцию : Моногр. — Х.: ХДАТОХ, 2003
4.

Козлов А. П. Риба та рибні товари : навч. посіб. — Д., 2008
5.

Сидоренко О. В. Формування асортименту та якості риборослинних продуктів : Моногр. — К., 2006
6.

Коновалов Д. В. Підвищення ефективності використання вторинних енергоресурсів суднових енергетичних установок у рибомучному виробництві : Автореф. дис... канд. техн. наук. — Миколаїв, 2006
7.

Памбук С. А. Розробка маловідходної технології переробки атеріни чорноморської : автореф. дис... канд. техн. наук. — О., 2007
8.

Пронін І. О. Розробка процесів тривалого зберігання та видалення луски з тушок ставкової риби : Автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.12. — Х., 2001
9.

Луценко Д. П. Розробка та дослідження малогабаритної установки холодного копчення риби з рециркуляцією коптильного диму : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12. — Х., 1999
10.

Слащева А. В. Технологія м'ясних і рибних січених напівфабрикатів з топінамбуром : Автореф. дис... канд. техн. наук. — Х., 2006
11.

Гринченко Н. Г. Технологія реструктурованих напівфабрикатів на основі рибної сировини : Автореф. дис... канд. техн. наук. — Х., 2007
12.

Бреславець Т. В. Технологія структурованих аналогів філе рибного та кулінарної продукції на їх основі : Автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.16. — Х., 2004
13.

Паламарчук Г. С. Удосконалення технології розсільного заморожування риби : Автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.04. — О., 2005
14.

Голуб М. О. Гідролізати з чорноморських гідробіонтів і можливості їх застосування : автореф. дис. ... канд. біол. наук : 03.00.20. — К., 2011
15.

Рябець О. Ю. Наукові принципи технології аналогів ікри : монографія. — Х., 2010
16.

Битютська О. Є. Технології білково-вуглеводного концентрату і соусів з чорноморських мідій : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16. — К., 2011
17.

Приліпко Т. М. Технологія переробки продукції рибництва : навч. посіб. — Кам'янець-Поділ.: Зволейко Д. Г., 2010
18.

Дончевська Р. С. Формування споживних властивостей заморожених заливних продуктів із прісноводної риби : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15. — К., 2011
19.

Коваленко В. О. Харчова та біологічна цінність білкової домішки на основі рибної колагеномісткої сировини. — 2012 // Вост.-Европ. журн. передовых технологий.
20.

Bekh I.  Analysis of the different kinds of food by semiconductor SnO2/p-Si sensors. — 2012 // Вісн. Київ. нац. ун-ту. Сер. Радіофізика та електроніка.
...
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського