РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»
Оберіть мову
Ukrainian
Arabic
Armenian
Azerbaijani
Belarusian
Bulgarian
Chinese (Simplified)
Chinese (Traditional)
Czech
Danish
Dutch
English
Estonian
Finnish
French
Georgian
German
Greek
Hebrew
Hindi
Hungarian
Icelandic
Irish
Italian
Japanese
Korean
Latvian
Lithuanian
Norwegian
Persian
Polish
Portuguese
Romanian
Russian
Serbian
Slovak
Slovenian
Spanish
Swahili
Swedish
НОВІ
НАДХОДЖЕННЯ
ПОШУК
РУБРИКАТОР
Бази даних
Реферативна база даних - результати пошуку
Книжкові видання та компакт-диски
Журнали та продовжувані видання
Автореферати дисертацій
Реферативна база даних
Наукова періодика України
Тематичний навігатор
Авторитетний файл імен осіб
Вид пошуку
Ключові слова (без закінчення)
Автор (тільки прізвище)
Назва
Рік видання
Сортувати знайдені документи за:
автором
назвою
роком видання
видом документа
Знайдено в інших БД:
Книжкові видання та компакт-диски (3)
Пошуковий запит:
(<.>U=Л920.5$<.>)
Загальна кількість знайдених документів
:
19
Представлено документи
з 1 до 19
1.
Пасічний В. М.
Характеристика сировини для запікання м'ясопродуктів
. — 2004 //
Харч. пром-сть
.
2.
Сороколіт М. І.
Рекомпенсація і стабілізація тепломасообмінних процесів у камерах для термічної обробки м'ясопродуктів
. — 2005 //
Харч. пром-сть
.
3.
Бурцева Г. В.
Біологічні властивості бактерій, здатних до ферментування м'ясної сировини
: автореф. дис. ... канд. біол. наук : 03.00.07. — К., 2011
4.
Михайлов В. М.
Дослідження параметрів електричного струму при електроконтактному нагріванні кулінарної продукції
. — 2012 //
Вост.-Европ. журн. передовых технологий
.
5.
Крижова Ю. П.
Вивчення впливу термічної обробки на вміст мікроелементів у м'ясних продуктах
//
Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій
. - 2012. - № 44.
6.
Даниленко С.
Вплив ферментного препарату на протеолітичні процеси у сиров'ялених м'ясних продуктах
//
Товари і ринки
. - 2013. - № 2.
7.
Максименко А. Є.
Технологія сушеного м’ясного напівфабрикату для кулінарної продукції
: автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16. — Харків, 2014
8.
Кирик И.
Результаты экспериментальных исследований процесса инфракрасного нагрева в бытовых тепловых аппаратах
//
Ukr. Food J.
. - 2013. - 2, № 1.
9.
Усатенко Н. Ф.
Генерація диму для копчення м'ясопродуктів
//
Вісн. аграр. науки
. - 2003. - № 11.
10.
Даниленко С. Г.
Добір мікроорганізмів для ферментації м'ясної сировини
//
Biotechnologia Acta
. - 2014. - 7, № 4.
11.
Віннікова Л. Г.
Вплив фракцій електроактивованої води на функціонально-технологічні властивості яловичини та свинини
//
Вост.-Европ. журн. передовых технологий
. - 2015. - № 3/10.
12.
Olaoye O. A.
Spoilage volatiles and sensory properties of a grilled stick meat product inoculated with Pediococcus acidilactici FLE07 as starter culture
//
Ukr. Food J.
. - 2016. - 5, № 3.
13.
Niemirich O.
Restoring and emulsifying properties of the dried meat semi-finished product
//
Ukr. Food J.
. - 2017. - 6, № 2.
14.
Povarova N.
Functional-technological properties of protein composite of animal origin
//
Ukr. Food J.
. - 2018. - 7, № 3.
15.
Павелко В. І.
Математичне моделювання процесу термічної обробки м'ясних виробів
//
Харч. пром-сть
. - 2016. - № 20.
16.
Бабанов І. Г.
Дослідження процесів електроконтактного оброблення м'ясопродуктів
//
Харч. пром-сть
. - 2017. - № 22.
17.
Vinnikova L.
Establishing temperature and time factors for the post-pasteurization of gourmet meat products
//
Вост.-Европ. журн. передовых технологий
. - 2019. - № 5/11.
18.
Vinnikova L.
Establishing temperature and time factors for the post-pasteurization of gourmet meat products
//
Вост.-Европ. журн. передовых технологий
. - 2019. - № 5/11.
19.
Ощипок І. М.
Технологічні режими безпечної обробки м'ясної сировини під вакуумом
//
Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій
. - 2020. - 26, № 5.
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України
Всі права захищені ©
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського